SEA (Google Ads)

Opvallen bij je doelgroep? Investeer dan in Google advertenties. Met een SEA-pakket van Buro Vijfhoek verdien je het snel terug.

Adverteren in Google

Het gros van de consumenten grijpt nog steeds naar Google wanneer ze iets nodig hebben. Het is dus belangrijk dat je zichtbaar bent in de zoekmachines. Sta jij niet tussen de zoekresultaten? Dan is het slim om aan SEO te werken. Maar een plekje in Google veroveren via SEO is niet eenvoudig. Gelukkig is er een uitstekende manier om wél bovenaan in Google te komen: adverteren. Met een flitsende advertentie in Google ben je in één klap zichtbaar voor jouw doelgroep.

SEA voor websites

Coach, webdesigner of accountant? Zonder zichtbaarheid in zoekmachines weten jouw potentiële klanten vaak niet eens dat je bestaat. Vooral als je een nieuwe onderneming start, is het belangrijk om te investeren in Ads. Het geeft je namelijk de gelegenheid om binnen korte tijd naamsbekendheid én een klantenkring op te bouwen. Adverteren in Google is best complex en vereist vinger aan de pols. Laat daarom een partij die er verstand van heeft Google Ads voor je opzetten en beheren. Buro Vijfhoek, bijvoorbeeld.

SEA voor webshops

Zelfs de grootste en best vindbare webshops investeren in SEA. Op meerdere plekken zichtbaar zijn vergroot niet alleen je kans op bezoekers, maar het schept ook vertrouwen als je een partij bent die lekker meedoet. Ontbreekt jouw webshop bijvoorbeeld in Google Shopping, dan loop je geheid klanten mis. SEA gaat verder dan Shopping, er zijn meerdere manieren van adverteren. Ken je die irritante terugkerende advertenties van een product of shop die je laatst eens bekeken hebt? Die irritante advertenties, die zorgen ervoor dat jij alsnog converteert (koopt).

Samen koffie drinken?

Genoeg redenen om Buro Vijfhoek aan het werk te zetten voor jouw advertentiecampagne? Maak een afspraak! Dan bespreken we met een lekkere kop koffie jouw en onze mogelijkheden.