Website hosting

Een goede website is veilig, snel en gaat nooit uit de lucht. Bij Buro Vijfhoek begrijpen we hoe belangrijk betrouwbare en snelle website hosting is.

Hosting en domein

Hoe mooi je website ook is, als hij niet snel genoeg laadt is hij weinig waard. Online bezoekers zijn namelijk een ongeduldig volkje en voor je het weet hebben ze je toko alweer verlaten. Bovendien plaatst Google trage websites lager in de zoekresultaten dan de snellere concurrenten. Dat moet je dus niet willen! Bij Buro Vijfhoek hoef je je nooit zorgen te maken over snelheid. Dat komt omdat we over supersnelle servers beschikken. Behalve snelheid krijg je bij ons ook een gratis .nl of .com domeinnaam, een gratis SSL-certificaat (voor veiligheid) én gratis webmail. Lekker compleet dus!

Hosting voor je website

Zware website of kleine eenpitter? Bij Buro Vijfhoek sluiten wij jouw website, ongeacht het formaat, aan op onze zogenaamde VPS servers. We geloven namelijk niet zo in de goedkopere hosting oplossingen voor kleine websites. Op zo’n shared server wordt je website vaak traag en de kans bestaat dat je website stilvalt op het moment dat een andere website op dezelfde server te zwaar wordt. Op een VPS server heb je die problemen niet. Je website is tien keer sneller dan een gewone server. Bovendien draaien onze back-up servers dagelijks een kopie van je website. Dat geeft zekerheid, toch?

Hosting voor je webshop

We zeiden het al, maar snelheid is essentieel voor het succes van je webshop. Een product of winkelmandje dat langzaam laadt is killing voor bezoekers én voor je positie in Google. Webshops maken bovendien doorgaans gebruik van een zwaardere database. Dat vereist een server die dit probleemloos aankan zodat bezoekers vloeiend kunnen winkelen en afrekenen. Buro Vijfhoek begrijpt dat hosting voor webwinkels altijd betrouwbaar moet zijn. Je inkomsten hangen er immers direct van af. Jouw webshop plaatsen wij dan ook altijd op onze krachtige servers.

Samen koffie drinken?

Je website hosting onderbrengen bij Buro Vijfhoek? Dat kan altijd, óók als wij je website niet hebben gebouwd. Kom eens vrijblijvend kennismaken, dan bespreken we de mogelijkheden!