Blog

Nieuws over websites en webshops klinkt niet meteen spectaculair. En toch houden we je graag op de hoogte van de laatste ins & outs uit websiteland. Nieuwsgierig? Lees mee!

AI teksten: geschenk uit de hemel of duivels idee? Ontdek de voordelen en (soms angstaanjagende) nadelen van teksten door ChatGPT of Gemini.

AI teksten: de toekomst van content of een robotinvasie?

Terwijl jij een bakkie koffie voor jezelf inschenkt, de robot je vloer stofzuigt en de auto zichzelf inparkeert, schrijft ChatGPT de AI teksten voor je blog. Is AI handig voor de luie schrijver? Of een ramp voor de mensheid? Laten we de voor- en nadelen van AI teksten eens onder de loep leggen.

Lees verder
WordPress website? Dan betaal je vaak veel voor onderhoud. Is dat echt noodzakelijk? Lees in dit blog van Buro Vijfhoek of website onderhoud van WordPress echt onmisbaar is.

Waarom website onderhoud van WordPress onmisbaar is

Welkom in de wereld van website onderhoud. Een oersaaie wereld, zul je denken. Terecht! Website onderhoud is niet meteen een verleidelijk onderwerp. Maar we beloven je dat je na het lezen van dit blog zult inzien dat je er niet zonder kunt. Je moet het een beetje zien als de sokken aan je voeten. Niet supersexy, wel vrij essentieel!

Lees verder
Dit is waarom een snelle website zo súperbelangrijk is! Lees het artikel van Buro Vijfhoek

Dit is waarom een snelle website zo súperbelangrijk is

Heb jij de rust om te wachten op een website die maar niet wil laden? Ik wed dat je ongeduld het wint en dat je meestal binnen een seconde of twee wegklikt! Wel, dat doet dus iedereen. Een snelle website heeft dan ook meer succes dan een langzame. In dit artikel gaan we dieper in op waarom een snelle website zo belangrijk is en hoe jij dat ook voor elkaar krijgt.

Lees verder
Website op maat beter dan een website template? Lees het artikel van Buro Vijfhoek

Website op maat of website template?

Een website op maat lijkt misschien een luxe die je je niet kunt veroorloven. Veel ondernemers kiezen daarom voor een ”goedkope” website op basis van een template. Maar is dat werkelijk voordeliger dan een website op maat? En wat is beter? We zetten de verschillen voor je op een rij.

Lees verder
Bespaar geld met de investeringsaftrek website. Lees het artikel van Buro Vijfhoek

Belasting voordeel met de investeringsaftrek website

Nieuwe website nodig maar bang voor het kostenplaatje? Dat snapt elke ondernemer. Een professionele website laten bouwen is niet goedkoop en kan behoorlijk pijn doen in de portemonnee, zeker als je starter bent. Maar wist je dat deze investering je extra belastingvoordeel kan opleveren? We leggen je uit hoe je dat geregeld krijgt.

Lees verder

Een tijdelijke pauze :)

Met veel enthousiasme en dankbaarheid ervaren wij momenteel een bijzondere periode van groei en bloei. Dit betekent dat we tot en met maart 2024 onze agenda volgeboekt hebben en daardoor een tijdelijke pauze moeten inlassen voor het aannemen van nieuwe projecten. Dit betekent dat we tot en met maart 2024 even geen nieuwe gesprekken kunnen inplannen of offertes kunnen maken. We doen dit om ervoor te zorgen dat we voor al onze huidige projecten genoeg tijd en aandacht hebben – iets wat we ook jou graag willen bieden.

Maar niet getreurd! Vanaf mei 2024 staan we weer helemaal klaar voor je. We kunnen dan met frisse energie en volle aandacht aan jouw wensen werken. In de tussentijd, als je vragen hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar wat we allemaal kunnen, neem dan gerust een kijkje op onze website of stuur ons een mailtje. We horen graag van je en staan klaar om al je vragen te beantwoorden.