Over ons

Duur kantoorpand en moeilijke contracten; bij Buro Vijfhoek doen we daar niet aan. Wat we wel doen: eersteklas websites en webshops afleveren. Tegen normaal geld en in een gezellige, informele sfeer.

U bent beller nummer…

Je kent ze wel, van die bureaus waarbij je eerst door een barrière van accountmanagers en ticketsystemen heen moet voordat je eindelijk geholpen wordt. En intussen begrijp je weinig van wat ze zeggen, vind je het nogal prijzig en vraag je je af of ze je wel serieus nemen. Bij Buro Vijfhoek willen we het anders doen. We zijn open, nuchter en helpen je meteen. Dat zakelijke geneuzel, dat laten we liever achterwege. Daar zijn we ook helemaal niet goed in. Resultaat, dat doet ertoe, toch? Met bakken ervaring heeft ons team gelukkig alles in huis om iets moois voor je neer te zetten. Voor normaal geld, zonder formeel gedoe én snel klaar.

Jouw website centraal

Waar we wel goed in zijn: websites en webshops bouwen. Problemen oplossen. Je website optimaliseren zodat jouw bedrijf zo goed mogelijk gaat draaien. Wat ons betreft mag de focus dus wat minder op het mooie kantoorpand en de strakke contracten en wat meer op het werk. En die focus hoef jij als klant zelden te delen. We nemen namelijk nooit veel klussen tegelijk aan, zodat we aandachtig en zorgvuldig voor jou aan de slag kunnen. Dat vinden we leuk. En wat we nog leuker vinden: als jij blij wordt van het resultaat.

We nemen de tijd en luisteren!

Buro Vijfhoek ben ik, Valentijn. Om mij heen heb ik een fijn team van freelancers verzameld, zoals SEO en SEA specialisten. Maar gaat het over websites of webshops, dan ben ik de man die het maakt. Als echte WordPress-addict word ik blij van mijn werk. Ik werk lekker vanuit huis, dat scheelt iedereen in de kosten. Maar ik ben wél dol op bonenkoffie dus ik trakteer je graag op een latte in de buurt. Ik ben de man in de rolstoel, vermoedelijk op slippers en in korte broek. Zo, dan weet je meteen hoe informeel het er hier aan toe gaat ;). Maar als het over jouw website of webshop gaat zijn we bloedserieus. Want de klus moet geklaard, en goed ook.

Samen koffie drinken?

Interesseert jou het fancy kantoorpand niet maar zoek je wel een formeel en gezellig internetbureau? Kom dan koffie drinken. Ik luister naar je verhaal, en ik leg je uit wat wij kunnen doen. Geen verplichtingen, wel gezellig! Bel, app of mail ons, of plan meteen een afspraak.