Website onderhoud

Website klaar, achterover leunen maar? Helaas, ook jouw website heeft onderhoud en regelmatig updates nodig. Buro Vijfhoek neemt je die zorg uit handen.

Hoezo, onderhoud?

Het klinkt niet zo sexy, maar website onderhoud is één van de belangrijkste activiteiten bij Buro Vijfhoek. Hoe dat zit? WordPress is het meest gebruikte internetplatform ter wereld. Het biedt je alles wat je maar nodig hebt – en we love it! Maar zoals alle soorten websites worden ook WordPress websites wel eens gehackt. Bovendien heeft jouw website een aantal plug-ins nodig. Die plug-ins worden wereldwijd door talloze enthousiastelingen in elkaar geknutseld en verbeterd. Maar soms geven die plug-ins ineens problemen. Kortom: geen website zonder onderhoud.

Scherp blijven

Internetcriminelen werken zich in het zweet om data te jatten of websites kapot te maken. Soms zijn ze succesvol en dat kan een hoop gedoe geven. Je wilt je website dus goed beschermen. Updaten is hierbij het toverwoord. Zo voert WordPress om de paar weken updates door om de hackers voor te blijven en om nieuwe features te implementeren. Ook plug-ins hebben updates nodig. Soms werkt een plug-in na een update niet meer zo goed. Of je website ziet er plots heel anders uit of werkt niet meer. Scherp blijven dus! De vraag is alleen: ga je dat zelf in de gaten houden, of besteed je dat lekker uit?

Onderhoud plus

Als ondernemer heb je wel wat beters te doen dan bovenop je website te zitten. Zoek je dus zekerheid zonder dat je er zelf werk aan hebt, kies dan voor ons onderhoudsplan. Dit is technisch onderhoud op abonnementsbasis waarbij we frequent back-ups draaien, actief updates doen van het CMS, van thema’s, plug-ins en databases. We monitoren je website op snelheid, dode links en uptime en we lossen conflictissues meteen op. Zo blijft je website altijd werkend, snel en meteen ook beter vindbaar voor zoekmachines. Eigenlijk adviseren we al onze klanten om dit onderhoudspakket af te nemen. Want geloof ons: een website onderhouden, dat is best een dingetje!

Samen koffie drinken?

Buro Vijfhoek inschakelen voor website onderhoud? Dat geeft straks rust. Zullen we eens vrijblijvend kennismaken? Maak dan een afspraak.