Website laten maken

Een website laten maken die er niet alleen geweldig uitziet maar ook met gemak klanten binnenhaalt? Buro Vijfhoek bouwt voor jou een maatwerk website waar jij straks massa’s ”vrienden” mee gaat maken.

Websites anno nu

Elke ondernemer weet: een goede website is onmisbaar voor het succes van je onderneming. Dit is immers de plek waar jouw bezoekers rondneuzen om te ontdekken of je bedrijf iets voor hen is. En met een beetje mazzel ook meteen een afspraak maken. Een website anno nu is dus niet alleen maar een visitekaartje. Het is jouw online interactie met je doelgroep. Wil jij dat ook? Laat je website dan maken door Buro Vijfhoek.

Daarom WordPress

Moderne website laten maken? Dan is WordPress de beste keus. Het is immers het meest ontwikkelde en moderne platform uit websiteland. Bovendien kun je WordPress websites makkelijk onderhouden en vullen. Bij Buro Vijfhoek bouwen we WordPress websites op maat. Dat betekent dat we een unieke website ontwerpen, geheel gebaseerd op jouw wensen en brand. We maken daarbij gebruik van de best practices uit het webdesign. Je website wordt dus niet alleen aantrekkelijk maar ook ‘schoon’ gebouwd én geoptimaliseerd voor alle beeldschermen. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw website straks uniek en helemaal bij de tijd is.

Website laten maken?

Wil je je website laten maken door Buro Vijfhoek? Dan gaan we eerst kennismaken. Op die manier leren wij jou en je onderneming goed kennen en kunnen we een website ontwerpen die goed bij jouw brand past. Natuurlijk regelen we ook hosting & domein en e-mail, daar heb je dus geen omkijken naar. Zit ons werk erop en is je website klaar? Dan krijg jij van ons een workshop WordPress zodat jij zelf in het CMS aan de slag kunt met teksten en afbeeldingen. En heb je nog geen genoeg van ons, dan kunnen we je ook helpen met SEO en SEA.

Samen koffie drinken?

Lijkt het je wel wat om je website te laten maken door Buro Vijfhoek? Laten we dan eens vrijblijvend kennismaken. Neem contact met ons op of plan gewoon meteen een afspraak in.