Nieuw: #1 voor krachtig webdesign Haarlem

Wie op zoek is naar webdesign Haarlem hoeft vanaf nu de binnenstadsgrenzen niet meer over. In de meest pittoreske wijk van het oude centrum opent een nieuw internetbureau de virtuele deuren: Buro Vijfhoek.
Nieuw: #1 voor krachtig webdesign Haarlem. Lees het artikel van Buro Vijfhoek

Inhoudsopgave

Slippers, koffieleut en websites in hartje Vijfhoek

Typ je webdesign Haarlem in Google Maps in, dan zie je meteen een blinde vlek in het centrum. Op een enkele eenpitter na geen bureaus voor webdesign in de stad. Niet vreemd natuurlijk, als je nagaat wat een kantoorpandje formaat douchecel op een A-locatie kost. De meeste internetbureaus wijken dan ook uit naar locaties verderop in het alfabet. Met ruimte voor lunchtafel, pingpong en vergaderzaal met beamer.

Webdesign vanuit Haarlemse bezemkast

Bij Buro Vijfhoek geen plaats voor pingpongtafels en ook niet voor de grote lunchtafel. Sterker nog, Buro Vijfhoek doet helemaal niet aan tafels of vergaderzalen. Wat ontbreekt in dit plaatje is dus het kantoorpand. Overhead maakt alles alleen maar duur. Maar waar Buro Vijfhoek wél aan doet: top webdesign. Haarlem en omstreken voorzien van superfrisse websites, webshops en alles wat maar met WordPress website diensten te maken heeft. En dat allemaal vanaf een terrasje. Of doe eens gek, vanachter een bureau. Buro Vijfhoek doet het geheel in stijl van de Vijfhoek: thuis in de werkkamer annex bezemkast.

Want ja, die binnenstad…

Waarom Buro Vijfhoek dat zo aanpakt? Omdat dit de plek is waar Valentijn, eigenaar van Buro Vijfhoek, gevestigd is. En die plek, die wil hij niet graag inwisselen voor een fantasieloos kantoor diep in de C-locaties van deze stad. En dat hoeft ook helemaal niet, want laat webdesign nou nèt iets zijn waarvoor je niet veel nodig hebt. Bureau, rijtje computerschermen en gaan met die banaan. Webdesign Haarlem zou in werkelijkheid prima vanaf Spitsbergen of camping Vogelenzang kunnen zijn. Het gaat uiteindelijk hier om: dat jij als klant met een tiptop maatwerk website de deur uitloopt. De virtuele deur dan. En dat persoonlijk contact? Dat zit wel snor. Koffietentjes genoeg in de omgeving.

Klasse webdesign

Wat Buro Vijfhoek onderscheidt van andere Harry Potters die vanuit hun bezemkast websites in elkaar knutselen, is de professionaliteit waarmee de zaak bestierd wordt. Webdesign staat hier op hoog niveau. Hier heb je te maken met WordPress-fanatiekelingen met bakken ervaring in websites maken, webshops bouwen en website onderhoud. Je kunt erop vertrouwen dat je waar voor je geld krijgt als je deze club aan je website zet. Dat je straks een supermoderne, goed converterende en vindbare website hebt die de concurrentie met gemak verslaat. Vraag het onze klanten maar.

Webdesign Haarlem en meer

Buro Vijfhoek is trouwens meer dan alleen webdesign en Valentijn. Met een team van specialisten op het gebied van SEO (zoekmachineoptimalisatie) en SEA (Google adverteren) biedt Buro Vijfhoek alles wat je nodig hebt om succesvol zaken te doen via de online wereld. Begin je een nieuw bedrijf of loopt je huidige website niet lekker? Buro Vijfhoek brengt je bedrijf aantrekkelijk in beeld bij je doelgroep. Voor je het weet heb je klanten;)

Over die koffie en slippers

Geen kantoorpand, geen kantoorpraat. Bij Buro Vijfhoek houden ze niet zo van zakelijk geneuzel. Bij zakelijke dienstverleners lijkt de helft van de tijd die je krijgt (en betaalt) vaak op te gaan aan accountmanagers, uitvoerige contracten, wollige taal, en lang wachten op support. Buro Vijfhoek doet het liever op een wat gebruiksvriendelijker manier. Gewoon in begrijpelijke taal en zonder ingewikkelde contracten. Overleggen? Gewoon op een terrasje. Grote kans dat je Valentijn aantreft in korte broek en slippers. Een stropdas of slippers: dat zou toch niets mogen zeggen over de kwaliteit van het werk?

Op zoek naar het beste webdesign Haarlem?

Met Noord en de Waardepolder meegerekend is er genoeg keuze voor webdesign Haarlem. Maar als je een website laten maken wilt (of webshop, of je zoekt andere diensten) en je wilt graag dat die ontzettend met z’n tijd mee is, fantastisch ontvangen wordt door je doelgroep en makkelijk te bewerken is, (adempauze) en je wilt dat graag laten doen door een partij die niet alleen gezellig informeel is maar ook professioneel, snel en betrouwbaar; dan is Buro Vijfhoek jouw man.

Bel eens voor een bak koffie en een kennismaking

Zin om eens te koffieleuten over een nieuwe website, webshop, hosting of Google of andere zaken die met webdesign Haarlem te maken zouden kunnen hebben? Neem dan eens contact op met Buro Vijfhoek. Geheel vrijblijvend.

Valentijn Jans | Buro Vijfhoek
Valentijn Jans | Buro Vijfhoek

Met ruim 10 jaar in het vak en sinds april 2022 eigenaar van Buro Vijfhoek, heb ik ruime ervaring in het maken van op maat gemaakte WordPress-websites. Samen met mijn team van vaste freelancers werk ik enthousiast aan projecten voor onze klanten in de regio Haarlem en omgeving.

Meer over mij en Buro Vijfhoek